Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, İstanbul Beşiktaş'taki hain saldırı nedeniyle Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyaretinde bulundu.

        Başkan Kurt, ziyarette, ilçe Emniyet Müdürü Alparslan Yeşilay ve polislere taziyelerini iletti.

        Birlik beraberliğe kasten yapılan bu hain saldırıyı kınadığını belirten Kurt, "Öncelikle bu hain saldırıda hayatını kaybeden şehit polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar ve polis teşkilatımıza metanet diliyorum. Acınız bizim acımızdır. Ülkemizin ve polis teşkilatımızın başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

        Ziyarette, Belediye Başkan Yardımcısı Yüksel Ada, Belediye Meclis üyeleri Ömür Ertürk, Harun Karademir, Tahsin Yener ve Çınarcık Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hülya Nazlı da hazır bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler