Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yeşilay Yalova Şubesi tarafından gerçekleştirilen "Yeşil Sahne" adlı söyleşi programının ilkine radyocu Erdem Uygan konuk oldu.

        Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Yeşil Şahne" etkinliklerinde Erdem Uygan’la söyleşi yapıldı.

        Yeşilay Cemiyeti Gençlik Sorumlusu İsmail Memiş moderatörlüğündeki söyleşide, meslek yaşamını anlatan bağımlılıklara ilişkin görüşlerini açıklayan Uygan, uzun yıllar "Cenk-Erdem" ikilisi olarak birçok radyoda çalıştığını söyledi.

        Kendini bağımlı olarak gördüğü alışkanlıklar arasında sosyal medyanın yer aldığını ifade eden Uygan, "Sosyal medya doğru kullanmadığınız zaman zarar veriyor. İnsan sayısı kadar filozof üretti sosyal medya. Sosyal medya inanılmaz vakit alıcı bir şey. Bir çok açıdan faydası var ama insan için en değerli şey vakittir. Sosyal medya bağımlılığı mahrumiyet duygusu zayıflıyor. Toplumsal bağlar zayıfladı. Eskiden insanlara sarılırdınız şimdi sosyal medyadan beğeniyorsunuz." diye konuştu.

        Uygan, bağımlılık yaratan kötü alışkanlıklara insanların aslında sonucunu bile bile başladığını savunarak, bu nedenle bu tür bağımlılıkların toplumda azaltılması için önleyici tedbirlerin, faaliyetlerin önemli olduğunu söyledi.

        Söyleşiyi, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kent Konseyi Başkanı İsmail Mutlu, eski AK Parti Yalova Milletvekili Şükrü Önder, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Arif Laçin, Yeşilay Yalova Şube Başkanı Faik Aydın ve çok sayıda öğrenci takip etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler