Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - Diyarbakır'dan satılmak üzere Kahramanmaraş'a gönderilen 27 kilogram esrar, bir kargo firmasına yapılan operasyonla ele geçirildi.

        Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik çalışma başlattı.

        Dulkadiroğlu ilçesindeki bir kargo firmasına operasyon yapan narkotik timleri, burada yaptığı aramada Diyarbakır'dan gelen pakette 27 kilo 300 gram esrar ele geçirdi.

        Paketin sahibi S.Y. (24), evinde yakalandı.

        Bu arada narkotik timleri, merkez Onikişubat ilçesindeki bir eve yaptığı operasyonda ise 2 kilogram esrar ele geçirdi. Operasyonda gözaltına alınan E.K, (37) emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

        Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler