Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE (AA) - Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde lise öğrencileri, İstanbul'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polislere moral ve destek vermek için 571 mektup gönderdi.

        80. Yıl Anadolu Cumhuriyet Lisesi Müdürü Elife Üçgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin, 10 Aralık'ta İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden polis memurlarının mesai arkadaşlarına duygularını anlatan mektuplar yazdığını söyledi.

        Öğrencilerin, terörle mücadele eden polis ve asker ağabeylerine her zaman dua ettiğini anlatan Üçgül, şöyle konuştu:

        "Şehitler diyarı Kadirli'den öğrencilerimiz, İstanbul'daki polis memurlarına moral vermek ve yanlarında olduklarını anlatmak için içlerinden ne geçiyorsa, onlarla ilgili ne düşünüyorlarsa, oradaki mücadelede yaşananlar ile ilgili ne düşünüyorlarsa, yüreklerinden ne geçiriyorlarsa bunu mektuplarına döktüler. Öğretmenlerimiz tarafından kontrol edilen 571 mektubu şehitlerimiz anısına kahraman polislerimize gönderdik. Birlik ve beraberlik duygularımızla yazdığımız mektuplar inşallah moral olur. Gönlümüz, gücümüz, kuvvetimiz ve dualarımız onlarla. İnşallah amacına ulaşır."

        Öğrencilerden Halime Konaklı ise, polislerle tek yürek oldukları bilincini onlara iletmek için okuldaki öğrencilerin mektup yazdığını belirterek, "Bilinmelidir ki, tohum toprağa verilmekle yok edilemez. Aksine daha da güçlü olarak yeşerir. Bir ölür bin diriliriz. Çünkü biz Türk Milleti'yiz." dedi.

        Öğrencilerden Şamil Kalkan, mektubunda şu ifadelere yer verdi:

        "Sizleri anlatmak ne bu satırlara ne de kelimelere sığar. Biz, sizler sayesinde huzur içerisindeyiz, rahat uyuyoruz. Sizler asla yıkılmayacaksınız. Hep ayaktaydınız ayakta kalacaksınız. Bilmesek de görmesek de sizlere karşı beslediğimiz sevgi, saygı ve minnettarlık duygusu var. Bize bağışladığınız şey, sadece dökülen kanlarınız, onurlu bedeniniz değil uğrunda can verdiğiniz vatanımız, geleceğimiz ve nefesimizdir. Sizlerle gurur duyuyoruz."

        Daha sonra öğrenciler, yazdıkları mektupları İstanbul Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ulaştırılması için PTT'ye teslim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler