Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Ankara Keçiören İmam Hatipliler Derneğince, Yayladağı ilçesindeki evlerde kalan 500 Suriyeli yetim çocuğa kıyafet ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

        Dernek Başkanı Uğur Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'dan 7 kişilik grupla geldiklerini ve buradaki Suriyeli temsilcilerle çocukların ihtiyaçları hakkında görüştüklerini söyledi.

        Getirdikleri yardımların Keçiören İmam Hatip Lisesi'nde okuyan öğrenciler tarafından toplandığını anlatan Korkmaz, "Öğrencilerimiz, harçlıklarını biriktirerek Suriyeli kardeşlerimize yardım topladı. Kıyafet, çorap ve ayakkabıdan oluşan yardımları buradaki 500 Suriyeli yetime teslim ettik. Bugün buraya onların yanında olduğumuzu göstermek için geldik ve yine geleceğiz." diye konuştu.

        Korkmaz ve beraberindekiler, ilçedeki yetimhane ve evleri gezerek ailelerle görüştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler