Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Güroymak Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Günkırı Belediye Başkanı İlhan Çetinsoy'u ziyaret etti.

        Çetinsoy'dan belediye çalışmaları hakkında bilgi alan Kaymakam Alibeyoğlu, halka hizmet sunmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

        Alibeyoğlu, halka hizmet sunmak için kurumlarla birlik beraberlik içerisinde hareket ettiklerini kaydetti.

        Çetinsoy ise, ziyaretten mutluluk duyduğunu dile getirdi.

        "Halkla barışık, halkla iç içe olmak isteyen ve halk için hizmet seferberliğini başlatmak isteyen pırıl pırıl bir idareciye sahibiz." diyen Çetinsoy, şöyle konuştu:

        "Bu konuda çok şanslıyız. Her zaman dediğim gibi mevkiler, makamlar hizmet üretmek için olmalıdır. Bir yerel idareci olarak, her zaman bu düşünceyle hareket etmişimdir ve bu sorumluluğun çok ağır olduğunu da biliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler