Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Fırat Kalkanı Harekatı'nda yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede kurtarılamayarak şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Volkan Külekçi'nin memleketi Erzurum'un Şenkaya ilçesindeki akrabaları büyük üzüntü yaşıyor.

        Suriye'nin Halep kentine bağlı El-Bab bölgesinde dün çıkan çatışmada ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde şehit olan Külekçi'nin (35) şehadet haberi, memleketi Erzurum'un Şenkaya ilçesi Oyuktaş Mahallesi'ndeki akrabalarına da ulaştı.

        Haşmet ve Rabia Külekçi çiftinin oğlu şehit astsubay Kıdemli Başçavuş Volkan Külekçi'nin şehadet haberi üzerine, ailenin yaz aylarında kaldığı eve Türk bayrağı asıldı.

        Sibel Külekçi ile evli olan ve 2 çocuğu bulunan şehit Külekçi'nin cenazesinin, ailesinin yaşadığı Ankara'da toprağa verileceği belirtildi.

        Şehit Astsubay Külekçi'nin cenaze törenine katılmak için Şenkaya ilçesindeki bazı yakınları da Başkente gitti.

        Şehidin akrabası Oyuktaş Mahallesi Muhtarı Muhittin Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Külekçi'nin şehit düşmesinden duydukları üzüntüyü dile getirerek, "Çok üzgünüz, bütün şehitlerimize de Volkanımıza Allah rahmet eylesin." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler