Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Amasya'nın Suluova ilçesinde düzenlenen şehitleri anma etkinlikleri kapsamında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

        Suluova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı Suluova Şubesi tarafından düzenlenen etkinlikte Suluova Kaymakamı Hayatı Taşdan ve Belediye Başkanı Fatih Üçok, İmam Hatip Lisesi bahçesinde bulunan Türk Kızılayına ait araç içinde kan verdi.

        "Onlar canlarını verdiler, biz kanımızı veriyoruz” sloganıyla başlatılan kampanyanın, kampanyanın son derece insani ve anlamlı olduğunu belirten Kaymakam Taşdan şunları kaydetti:

        "Kan bağışının her insanın bir vatandaşlık görevidir, vatan uğruna 15 Temmuz’da olduğu gibi çok şehit verdik, çok insanımız da canını verdi. Bizde vatandaş olarak kan bağışında bulunarak katkı sunmaya ve vatandaşlık görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Aynı zamanda halkımızı teşvik etmek ve toplumda farkındalık oluşturmak düşüncesindeyiz. Kan vermek bizim insanlık ve vatandaşlık borcumuzdur.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler