Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Kayseri'deki terör saldırısı, Bozkurt ilçesinde protesto edildi.

        Türk Tarih Meydanı'nda toplanan sendika ve sivil toplum örgütü üyeleri ile vatandaşlar, terörü lanetledi.

        Memur-Sen Bozkurt temsilcisi Savaş Yılmaz, grup adına yaptığı açıklamada, üzerinde yaşadıkları cennet vatana göz koymuş onlarca düşmanın her gün yeni bir kalleşlik yaptığını söyledi.

        Kalleşlerin geçen hafta İstanbul'da, bugün de Kayseri'de hainliklerini gösterdiklerini dile getiren Yılmaz, "Türkiye Cumhuriyeti'nin son yıllarda gücünü artırması, iç ve dış hainleri hiç mutlu etmemiş olmalı ki masa başı oyunlarından vazgeçip kuklaları olan terör örgütleriyle kalleş, kanlı oyunlar oynamaya başladılar. FETÖ ile 15 Temmuz'da elde edemediklerini PKK, PYD, DEAŞ gibi eli kanlı terör örgütleriyle başaracakları hayalindeler." ifadelerini kullandı.

        Yılmaz, terörün sadece Türkiye'de olmadığını, Halep'in de kan ağladığını vurgulayarak, "Zalimler iyice insanlıktan çıkmış durumda, gözlerini kan bürümüş. Hem de öyle bürümüş ki korkudan küçücük çocukları katletmeye başladılar. Korkuyorlar. Çünkü bu çocuklar büyürlerse intikam alacaklar." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler