Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - Kayseri'de, Erciyes Üniversitesi yakınlarında bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybeden sıhhiye er Kamil Tunç'un şehadet haberi, Afyonkarahisar'ın Hocalar ilçesindeki babaevine ulaştı.

        Saldırıda şehit olan er Kamil Tunç'un annesi Hamiyet ve babası İsmail Tunç, olayı duyduktan sonra fenalaştı.

        Hocalar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne ve babaya, şehadet haberini, askeri yetkililer ile Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı verdi.

        Baba İsmail Tunç'un, "Tek oğlumdu, dayanacak kimsem kalmadı bundan sonra" diye ağladığı öğrenildi.

        Haberin duyulması üzerine çok sayıda mahalle sakini ve şehit yakını, şehidin babaevine akın etti. Mahalle sakinleri, evlerine Türk bayrakları astı.

        Şehit evinin önünde ağlayan dede Mehmet Yıldırım, "Kızımın evinin direğiydi. Keşke düğününe gelseydik. Yavrum benim." diye gözyaşı döktü.

        Ağıtlar yakan şehidin halası Selnaz Yaşar da "Bu soğukta seni nasıl kara toprağa vereceğim halam benim? Kardeşim, ocağı söndü. Düğününü yapacaktık senin." diye gözyaşı döktü.

        Bir kız kardeşi olan şehit Tunç'un, sözlü olduğu, askerliğinin ardından düğününü yapacağı öğrenildi.

        Tunç'un bir sosyal paylaşım sitesinde, "Bu söyleyeceklerimi aklından çıkarmamaya çalış; ay akşamdan ışıktır." ifadelerini paylaştığı görüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler