Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediyesinin, Akyazı Spor Kompleksi'nin açılış programına katılmak isteyen vatandaşlar için ücretsiz otobüs seferleri gerçekleştireceği bildirildi.

        Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Trabzonspor'un yeni stadyumunun açılışının yarın gerçekleştirileceği belirtildi.

        Açılış programına katılmak isteyen vatandaşlar için ilçelerden ücretsiz otobüs seferleri gerçekleştirileceği vurgulanan açıklamada, şöyle denildi:

        "Bu kapsamda Akçaabat ilçesinden 15 otobüs saat 16.00'da Akyazı'ya hareket edecek. Akçaabat otobüsleri Kültür Park önünden kalkacak. Aynı şekilde Of ilçesinden 17 otobüs saat 17.00'de Akyazı'ya hareket edecek. Of otobüsleri belediye önünden harekete geçecek. Araklı otobüsleri saat 16.00'da balıkhane önünden, Maçka otobüsleri saat 17.00’da, Arsin otobüsleri 15.00’da belediye önünden, Sürmene otobüsleri saat 17.00'da belediye önünden, Köprübaşı otobüsü saat 17.00’da, Şalpazarı otobüsleri saat 16.00'da, Çaykara otobüsleri 16.00’da belediye önünden ve Yomra otobüsleri 17.00’da belediye önünden Akyazı’ya hareket edecek."

        Trabzon Büyükşehir Belediyesinin ayrıca Ortahisar ilçesinden Akyazı'ya ring halinde ücretsiz otobüs seferleri gerçekleştireceği kaydedildi.

        Otobüslerin baro binası yanı, Avni Aker Stadı önünden ve sahil peronundan her yarım saatte bir Akyazı’ya hareket edeceği vurgulanan açıklamada, Büyükşehir Belediyesinin açılış programına katılmak isteyen şehit aileleri için iki ve Kireçhane Spor Kulübü sporcuları için de bir ücretsiz otobüs tahsis ettiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler