Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, Kayseri'de gerçekleşen hain terör saldırısını kınadı.

        Alibeyoğlu, yaptığı açıklamada, menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

        Hiçbir terör saldırısının ülkenin birlik ve beraberliğini yıkamayacağını ifade eden Alibeyoğlu, saldırıların ülkenin birlik ve beraberliği bozmaya yönelik olduğunu kaydetti.

        Kenetlenerek şer güçlerinin emellerine ulaşmasına imkan vermeyen aziz milletin saldırılar karşısında da topyekun kenetleneceğini anlatan Alibeyoğlu, şunları söyledi:

        "Terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, hedeflerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz. Mücadeleden vazgeçmeyeceğimizi herkesin bilmesini istiyoruz. Milletimizin benzer terör saldırılarında ortaya koyduğu dayanışma, birlik ve beraberlik anlayışını devam ettireceğine inanıyoruz. Ülkemize yönelik içeride ve dışarıda tezgahlanan tuzakları her zaman olduğu gibi yine boşa çıkaracağız. Bu anlamda yapılan bu tür hain saldırıları bir kez daha kınıyor ve lanetliyorum."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler