Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİNOP (AA) - Sinop Valisi Hasan İpek, Kayseri'deki terör saldırısında şehit olan Sinoplu askerler için taziye mesajı yayımladı.

        Vali İpek, yaptığı yazılı açıklamada, Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izine çıkan er ve erbaşları taşıyan otobüse yönelik bombalı saldırıda Sinop nüfusuna kayıtlı iki askerin şehit olduğunu belirtti.

        İpek, "Saldırıda şehit olan, ilimiz Erfelek ilçesi Akçasöğüt köyünden Jandarma Komando Er Kenan Döngel ve ilimiz Gerze ilçesi Hızarçayı köyünden Jandarma Komando Er Göksel Mustafa Ağaçyetiştiren yavrularımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Allah bizleri şehit kardeşlerimizin şefaatine nail eylesin. Sinoplu vatandaşlarımızın başı sağolsun." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler