Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Babaeski ilçesinde "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

        Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce, Nacak köyünde bir kahvehanede gerçekleştirilen toplantıda, çiftçilere proje hakkında bilgiler verildi.

        Toplantıya, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdür Vekili Evren Gülpınar, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdür Vekili Tufan Süerden, köy muhtarı ile çiftçiler katıldı.

        Gülpınar toplantıda, proje kapsamında desteklemeler ile köylerde genç çiftçilerin artırılması hedeflendiğini söyledi.

        Genç çiftçilerin projeden nasıl yararlanacaklarını anlatan, Gülpınar, projeye başvuracakların 18 ile 40 yaşları arasında olması gerektiğini belirtti.

        Gülpınar, projeden yararlanmak isteyenlerin Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne müracaat etmesi gerektiğini kaydetti.

        - Hava durumu

        Kırklareli'de hava sıcaklığında 2 derece artış bekleniyor.

        Kırklareli Meteoroloji Müdürü Mehmet Nuri Güner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hava sıcaklığında yarından itibaren 2 derece artış beklendiğini söyledi.

        Sıcaklığın sıfırın altında eksi 5 derece ölçüldüğü kentte, sıcaklıkların en düşük sıfırın altında eksi 4, en yüksek 7 derece olması beklendiğini ifade eden Güner, çarşamba gününden itibaren sıcaklığın yeniden düşüşe geçeceğini kaydetti.

        Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyrettiğini aktaran Güner, tahminlere göre, kentte 21 Aralık Çarşamba günü kar yağışının etkili olmasının beklendiğini bildirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler