Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Kayseri'de yaşanan terör saldırısı, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesindeki bir grup öğrenci tarafından protesto edildi.

        Çubuk ilçesinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğrencilerinden bir grup, Kayseri'de yaşanan terör saldırısını protesto ederek, güvenlik güçlerinin yanında olduklarını belirtti.

        Ellerinde Türk bayraklarıyla Ankara Bulvarı ve Atatürk Caddesi'nde yürüyen öğrenciler, "şehitler ölmez, vatan bölünmez", "her Türk asker doğar", "ne mutlu Türküm diyene", "askere kalkan eller kırılsın", "intikam, intikam", "kahrolsun PKK" gibi sloganlar attı.

        Öğrencilere sürücüler de korna sesleriyle eşlik ederken, bazı vatandaşlar da balkonlara çıkarak sloganlara destek verdi.

        Kayseri'de şehit olan askerlerin isimlerini okuyan öğrenciler, İstiklal Marşı'nı söyledikten sonra dağıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler