Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, çatılarda oluşan buz sarkıtlarına karşı vatandaşların dikkatli olmalarını istedi.

        Özbalcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede kış şartlarının etkili olduğunu söyledi.

        Ladik Belediyesi olarak bir dizi kış tedbirlerini hayata geçirdiklerini aktaran Özbalcı, "İlçemizde kış etkili geçiyor. Bu kapsamda belediye olarak tüm tedbirlerimiz aldık. Vatandaşlarımızın da kendi tedbirlerini almaları gerekiyor. Özellikle saçaklarda oluşan buz sarkıtlarına dikkat edilmeli. İnsan sağlığı hepimiz için önemli. Buz sarkıtları nedeniyle herhangi bir olumsuz yaşanmaması için vatandaşlarımızı uyarmak istiyorum." dedi.

        Özbalcı, vatandaşların kendi ev ve iş yerlerindeki buz sarkıtlarına müdahale etmelerini, yardım talep etmeleri halinde ise belediye ekiplerinin gerekli araçlarla destek olacağını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler