Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Dörtyol ilçesinde, 19 Aralık 1918'de Milli Mücadele'de işgalci düşman kuvvetlerine ilk kurşunun atılışının 98. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında motor şov ve modifiye araç gösterisi yapıldı.

        Osmaniye Adana, Niğde Hatay ve Mersin'den motosiklet ve modifiye araç tutkunları, Hatay'da 19 Aralık 1918'de Milli Mücadele'de işgalci düşman kuvvetlerine ilk kurşunun atılışının yıl dönümü dolayısıyla Dörtyol ilçesinde düzenlenen etkinliğe katıldı.

        Motorsiklet ve modifiye araç tutkunlarının Numune Evler Mahallesi'nde oluşturulan alanda yaptıkları gösteriler, izleyicilerce beğeniyle izlendi.

        Modifiye araçların gösterisinde Yılmaz Uğur'a ait otomobil, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında cuntacı generali vurarak darbenin seyrini değiştiren astsubay Ömer Halisdemir'in üniformasının deseniyle kaplanmasıyla dikkati çekti.

        Araç sahibi Uğur, otomobilini, kahraman astsubay Ömer Halisdemir'in giydiği üniformanın rengiyle modifiye ettiğini, onunla aynı heyecanı ve duyguyu yaşadığını kaydetti.

        Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, etkinliğe katılanlara plaket vererek teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler