Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Akdeniz Bölgesi'nin batısı için yarın sabah saatlerine kadar sahilde hafif, iç kesimlerde orta kuvvette, yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı görüleceği uyarısında bulunuldu.

        Meteoroloji Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, bölgede hava açık ve az bulutlu, Antalya'nın Kaş ve Demre ilçeleri civarları parçalı bulutlu, sabah saatlerinde ise kısa süreli yağışlı geçecek.

        Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Bölgede rüzgar kuzey yönlerden hafif, zaman zaman da orta kuvvette esecek.

        Sahilde hafif, iç kesimlerde orta kuvvette, yer yer kuvvetli buzlanma ve don olayı görüleceği uyarısı yapılan bölgede, denizlerde ise rüzgarın kuzey yönlerden 3 ila 5 kuvvetinde esmesi bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler