Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalova Valisi Tuğba Yılmaz, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

        Ziyarette, Vali Yılmaz'a Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, Yalova Çevik Kuvvet Şube Müdürü Lütfü Doğan Genç ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kubilay Ünal eşlik etti.

        Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ziyaretinde konuşan Yılmaz, hain terör saldırılarında vatanı için canını veren aziz şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek yaralı olan gazilere de acil şifalar diledi.

        Bu vatanın kolay kazanılmadığına dikkati çeken Yılmaz, şöyle konuştu:

        "Bu vatan için kanımızı ve canımızı seve seve feda ederiz gibi anlayışın her birinizde olduğunu görmekten şeref duyuyorum. Unutulmamalıdır ki hepimiz şehit olabileceğimizi bilerek görev yapıyoruz. Şehitlik nasipte varsa hepimizin arzu ettiği bir şeydir. Türk milleti olarak bu toprakları vatan edindiğimiz günden beri aynı hainliklerle, aynı alçaklıklarla birçok kez karşılaştık ve hepsinden Allah'ın izniyle galip çıktık. Hepimizin ortak amacı bu hainleri bir an önce temizleyerek ülkemizi huzura ve güvene kavuşturmak. Milletimiz, bu ülkeyi kendisine yar etmemek için saldıranlara karşı, bin yıl önce Malazgirt'te, 717 yıl önce Söğüt'te, 563 yıl önce İstanbul'da,100 yıl önce Çanakkale'de, Kut'ül Ammare'de, Dumlupınar'da, 15 Temmuz'da ne cevap vermişse yine aynı cevabı hep birlikte vereceğiz. Güçlenmekte olan ülkemizin güçlenmesine asla tahammülleri yok. İstedikleri kadar tahammül etmesinler bizim buna imanımız var, bizim buna kararlılığımız var. Ve bu yolda omuz omuza yürüyeceğiz."

        En büyük görevin güvenlik güçlerine düştüğünü belirten Vali Yılmaz, şunları kaydetti:

        "Çok dikkatli davranmalı, önce kendi güvenliğinizi sağlamalısınız. Size verilmiş olan hakları kesinlikle terörle mücadelede kullanmakta çekinmeyin. Asla zalime merhamet etmeyin. Eğer zalime merhamet ederseniz mazluma ihanet etmiş olursunuz. Sizlerdeki en küçük dalgınlık çok kötü sonuçlara yol açacağını unutmamalı, çok dikkatli davranmalısınız. Devletine ve milletine bağlı olmayan, devlet içinde barınamaz. Ülkemizde FETÖ, PKK, KCK, DAEŞ gibi birçok adı farklı ancak aynı şeye hizmet eden hain terör örgütleri olmakla birlikte, bunların tek bir ortak noktaları var, ülkemizi bölmek ve aramıza nifak sokmaktır. Sizlerin sürekli görev halinde iken gözünüz açık olmalı, hiçbir zaman tedbiri elden bırakmamanız gerekir. Bizim insanımız, milletimiz beraber olduktan sonra bunların yapabileceği hiçbir şey yok."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler