Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Sivas'ta soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor.

        Zaman zaman kar yağışının da etkili olduğu kent merkezinde hava sıcaklığı sıfırın altında 16 derece ölçüldü. Kangal ve Zara ilçelerinde ise sıcaklık sıfırın altında 26 dereceye kadar düştü. İlçelerde hava sıcaklıkları sıfırın altında olmak üzere İmranlı'da 25, Yıldızeli'nde 24 derece olarak ölçülürken, diğer ilçelerde de soğuk hava etkili oldu.

        - Kızılırmak'ın bazı kısımları dondu

        İmranlı'daki Kızıldağ'ın güney yamaçlarından doğup Bafra Burnu'ndan Karadeniz'e dökülen Kızılırmak Nehri'nin, Eğri Köprü ve Karşıyaka mevkisindeki bazı kısımları buz tuttu. Kızılırmak'ın yüzeyi yaklaşık 10 santimetre kalınlığında buzla kaplandı.

        Paşabahçe Mesire Alanı'ndaki şelale de donarken, soğuk hava nedeniyle bazı vatandaşlar araçlarını çalıştırmakta zorlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler