Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Elmalı Belediyesi, ilçede yaşayan 80 yaş üstü vatandaşları "Yaşlılarımızla birlikteyiz" etkinliğinde bir araya getirdi.

        Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, etkinlikte yaptığı konuşmada, yaşayan her insanın mutlaka yaşlanacağını, güzel olanın ise sağlıklı, mutlu bir şekilde yaşlanmak olduğunu söyledi.

        İleri yaşlardaki insanların, günümüz gençliğine birer ibret, yaşayan tecrübe kaynağı ve ders alınması gereken yaşam hikayeleri olduğunu ifade eden Öztekin, "Sakın ola yaşlı kelimesinden alınmayın. Ömrü olan herkes sizin yaşadığınız yaşı görecek, belki daha fazlasını yaşayacaktır. İyi olan, güzel olan sağlıklı ve mutlu bir şekilde sizin yaşadığınız yaşları görebilmek. Sizler, bizim için birer tecrübe, yaşamınızdan dersler alınacak örnek insanlarsınız. Bugün sizlerle bir araya geldik, inşallah bu etkinliklerimizi daha sık yapmaya çalışacağız." diye konuştu.

        Yaşlılar da başkan Öztekin'in bu güzel davetinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

        Hayatlarında yaşadıkları özel anları paylaşan yaşlılar, gençlere özellikle sağlık ve insanlara faydalı hizmetler etmeleri konusunda tavsiyelerde bulundular.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler