Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - AK Parti Şereflikoçhisar İlçe Gençlik Kolları, ilçede yaşayan doğuştan zihinsel ve bedensel engelli 7 yaşındaki Ecrin Ekmen'e tekerlekli sandalye hediye etti.

        AK Parti Şereflikoçkhisar Gençlik Kolları Başkanı Erkan Seyhan ve beraberindeki partili gençler, Ecrin'in evine giderek aldıkları tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

        Seyhan, yaptığı açıklamada, Ecrin'in günlük yaşantısında karşılaştığı zorlukları bildiklerini ifade etti.

        Gençlik kolları olarak sosyal duyarlılık çerçevesinde Ecrin gibi ilçede ihtiyacı olan vatandaşların yardımına koştuklarını dile getiren Seyhan, "Ecrin kardeşimizin günlük yaşamını kolaylaştıracak, ailesinin omuzlara binen bu yükü biraz daha hafifletmek amacıyla kendi imkanlarımızla temin ettiğimiz engelli sandalyesini kendisine hediye ettik. Engelli sandalyesine kavuşan Ecrin kardeşimizin yüzündeki tebessümü görmek her şeye bedel." diye konuştu.

        Seyhan, aynı duyarlılıkla aldıkları bir diğer tekerlekli sandalyeyi de Özel Eğitim Uygulama Merkezi’ne devam eden bir öğrenciye hediye ettiklerini kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler