Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KASTAMONU (AA) - Tosya Ziraat Odası Başkanı Ahmet Akdiken, süt sığırı yetiştiriciliği kursunun tamamlandığını bildirdi.

        Akdiken, gazetecilere yaptığı açıklamada, çiftçilerin bilinçli olarak daha fazla üretmesi ve daha fazla kazanması için çalıştıklarını söyledi.

        İlçede tarım ve hayvancılığın günden güne daha da geliştiğini ifade eden Akdiken, şunları söyledi:

        "Binlerce vatandaşımıza iş ve aş imkanı sağlayan bu sektöre emek verenlerin, çağın gereçlerini kullanarak bilinçli üretim yapabilmesi adına bütün kurumlarımızla işbirliği yapıyoruz. Üreterek kalkınma bilinciyle üreticilerimize destek veren Devletimizin sağladığı imkanlardan faydalanılmasını çok önemsiyoruz. Başta Tosya Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Vekili Mustafa Delebe olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederim."

        Akdiken, kurslara özellikle kadın çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, kadınların üretime katılmasının ekonomik büyümeye, kalkınmaya ve insani gelişmişliğe katkılar sağlayacağını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler