Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Şaban Kaya, terör saldırıları karşısında Türkiye'nin muhtaç olduğu tek şeyin farklı fikirlerden insanların bir araya gelmesi olduğunu belirtti.

        Kaya yaptığı yazılı açıklamada, Batı'nın Türkiye üzerinde oynadığı oyunları Müslüman ülkelerin bir araya gelerek bozacağını ifade etti.

        Terörün ülkenin en önemli meselesi haline geldiğini dile getiren Kaya, şunları kaydetti:

        "Batı bizim bir araya gelmememiz için elinden ne geliyorsa yapıyor. Bizim siyasilerimiz ise bir araya gelemiyor. Başka yollara sapıyor. Batı’nın oyunlarını ve zulmünü ancak Müslüman ülkeler olarak bir araya gelip İslam Birliği’ni kurarak yok edebiliriz. Maalesef, geçtiğimiz günlerde yine peş peşe toplu terör saldırıları yaşadık. Terör, ülkemizin en önemli meselesi haline gelmiş durumda. Her gün yüreklerimiz yanıyor. Tabi sadece bizim ülkemizde acı ve üzüntü yaşanmıyor. Halep’te şu an tam bir can pazarı yaşanıyor. Dünyada ateşin düşmediği bir yer kalmadı. Bakın dünyanın neresinden bir feryat yükseliyorsa orası İslam toprağıdır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler