Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA (AA) - Beyşehirli doğaseverler, İstanbul Beşiktaş'taki bombalı saldırıda şehit düşen Hüyüklü polis memuru Oğuzhan Duyar için doğa yürüyüşü düzenledi.

        Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Höyüklü hemşehrileri şehit polis memuru Oğuzhan Duyar ve tüm şehitler anısına Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğu olarak Hüyük ilçesine bağlı Göçeri Mahallesi'ndeki bin 700 rakımlı Sivridağ'a tırmanış gerçekleştirdiklerini söyledi.

        Zirve yürüyüşü öncesi Hüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve şehidin ailesini ziyaret ederek, taziyelerini de ilettiklerini ifade eden Büyükkafalı, şunları kaydetti:

        "Şehidimizin mezarını da ziyaret ederek hep birlikte dua ettikten sonra Sivridağ tırmanışımız başladı. Dağa çıkış esnasında önce taşlarla şehit polisimizin ismini yazarak Türk bayrağı açtık, ardından 7 kilometrelik parkur boyunca omuzlarımızdaki Türk bayraklarıyla zirveye ulaştık ve burada da Türk bayrağı açarak şehitlerimizi hem anmış olduk hem de unutmadığımızı gösterdik. Bu vesile ile İstanbul ve Kayseri'deki bombalı terör eylemlerinde şehit düşen tüm polis ve askerlerimize Allah'tan rahmet diliyor, ailelerinin ve Türk milletinin acısını paylaşıyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler