Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EDİRNE (AA) - Edirne Kadın Danışma Merkezi Derneği (EKAME-DER) ve Edirne Kadın Meclisi üyeleri, 2017 yılında yapacakları projeleri masaya yatırdı.

        Kentteki bir kafede bir araya gelen kadınlar, kadın farkındalık çalışmaları kapsamında yapacakları yenilikleri konuşarak, fikir alışverişinde bulundular.

        EKAME-DER Başkanı Şahide Ağaoğlu, yeni yılda kırsal bölgelerde yaşayan kadınlara yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini söyledi.

        Yeni yılda yeni projeler yapacaklarını belirten Ağaoğlu, "Edirne Kadın Meclisi olarak 5 yıl önce kadına yönelik şiddette ara istasyon olmak amacıyla ilk sivil kadın merkezinin açılmasını sağladık. Kent merkezinde yaptığımız çalışmaları kırsal bölgelere de yaymak istiyoruz. Bu kapsamda kırsal bölgelerde yaşayan kadınlara yönelik farkındalık çalışmalarımız olacak." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler