Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN (AA) - Havza Müftüsü İlyas Akyazı "Halep'te İnsanlık Ölmesin" kampanyası kapsamında toplanan 23 bin 408 lira 70 kuruşun yardım hesabına yatırıldığını bildirdi.

        Akyazı, yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Halep’teki mazlumlar ve mağdurlar için sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirerek "Halep'te İnsanlık Ölmesin" sloganıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında yardım toplandığını belirtti.

        Camilerde toplanan 23 bin 408 lira 70 kuruşun ilgili yardım hesabına yatırıldığını ifade eden Akyazı, şunları kaydetti:

        "Yardımda bulanan tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bağışta bulunmak isteyen yardım sever vatandaşlarımız Türkiye Diyanet Vakfı web sayfası üzerinden bağış yapmak isteyen hayırseverlerimiz bagis.diyanetvakfi.org.tr adresinden tüm bankaların kredi kartı veya debit kartı ile online bağış yöntemiyle bağış yapabilir. Allah yardım yapmış ve yapacak kardeşlerimizin niyetlerini kabul etsin."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler