Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN (AA) - Çatak ilçesinde görev yapan sözleşmeli öğretmenler, Kaymakam Hacı Asım Akgül'ü makamında ziyaret etti.

        Çatak'ta sözleşmeli öğretmen olarak göreve başlayan öğretmeler, Çatak Kaymakamı Akgül'ün konuğu oldu.

        Akgül, öğretmenleri kabulünde yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğretmenlerle tek tek tanıştı.

        Bu yıl sözleşmeli olarak atanan öğretmenlerin, 4 yıl görev yaptıktan sonra kadroya geçebildiğini, 2 yıl daha görevde kaldıktan sonra ise tayin hakkı elde edeceklerini ifade eden Akgül, şöyle konuştu:

        "İlçemizde eğitim öğretimin, sayenizde çok güzel yerlere geleceğine inanıyorum. Şartlarınız ağır ve farkındayız ancak görev yaptığınız yere uyum sağlayıp özümsediğinizde başarılı olabilirsiniz. Sizlerden isteğimiz görev yaptığınız okullarda tek düşünceniz, öğrencilerime nasıl daha fazla yararlı olabilirim olsun. Bizler imkanlarımız doğrultusunda her türlü desteği sunacağız. Yeter ki mesleğinizi severek yapın ve her bir öğrencinizi tanıyın. En önemlisi de onlara yüreklerinizi katarak bir şeyler verin. Onların başarısı sizin başarınızdan geçer. Geleceğimiz siz değerli öğretmenlerimizin ellerinde şekil almaktadır."

        Ziyarette öğretmenlere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş ve Şube Müdürü Şükriye Ersari eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler