Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesince yürütülen ve Trakya Kalkınma Ajansı'nın (TRAKYAKA) desteklediği "Güneşin Gücü Projesi"nin tanıtım toplantısı Malkara'da yapıldı.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ve bölgenin en büyük gelir kaynaklarından olan tarım ve hayvancılık sektörünün, Tekirdağ'ın gelişmesinde payı olan en önemli vizyonlarından biri olduğunu söyledi.

        Trakya'nın, tarım ve hayvancılık bakımından çok önemli bir bölge olduğunu ifade eden Albayrak, "Biz bu sektörde yepyeni bir döneme başlıyoruz. Yatırımlarımız bu proje ile sınırlı değil, Malkara Belediye Başkanımızın da katkılarıyla bölgedeki faaliyetlerimiz artarak devam edecek. Kalkınma Ajansı işbirliği ile sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında geliştirmiş olduğumuz Güneşin Gücü Projesi ile Malkaralı çiftçilerimiz daha güvenli ve daha verimli hizmetleriyle en kaliteli ürünü üretecek." dedi.

        Toplantıya Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Arslan ile ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler