Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ISPARTA (AA) - Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Biz, bu ülkenin bir parçasıyız. Ülkemizle beraber çok iyi yerlere geleceğiz. Gerçek bir dünya takımının nerelerde olabileceğini hep birlikte göreceğiz." dedi.

        Orman, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Kulüp Yönetiminde Ekonomi ve Beşiktaş" konulu konferansta yaptığı konuşmada, Beşiktaş'ın, Osmanlı'dan miras kalan en önemli kurumlardan birisi olduğunu söyledi.

        Fikret Orman, milliyetçi olarak nitelendirdiği siyah-beyazlı kulübün, Türkiye'nin gelişiminde de etkin rol oynadığını ifade etti.

        Dürüstlük ve adalet başta olmak üzere ahlaki unsurlara değer verdiklerini aktaran Orman, "Çocukluğumdan itibaren Beşiktaş Kulübünün içerisindeyim. Bizde bir Beşiktaş eğitimi vardır. İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz. Saygılı ve mütevazı olmak, rakiplerle iyi geçinmek, renklere saygılı davranmak gibi birçok değerli maddesi vardır." diye konuştu.

        Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, en kötü durumda bile kimseye taviz vermediklerini, ekonomik ve ahlaki değerlerini bozmadıklarını vurgulayarak, zamanla itibar yönetimi ile gönüllerde güven inşa ettiklerini, ilkeli, itibarlı, iyi planlanmış bir strateji ile yoluna devam eden Beşiktaş'ın hızla büyüme gösterdiğini aktardı.

        - "Ahlaklı oyuncular seçmeye çalışıyoruz"

        Beşiktaş'ın bir dünya kulübü olacağına inandığına dikkati çeken Orman, şunları kaydetti:

        "Biz, bu ülkenin bir parçasıyız. Ülkemizle beraber çok iyi yerlere geleceğiz. Gerçek bir dünya takımının nerelerde olabileceğini hep birlikte göreceğiz. Size de taraftarlar olarak bu yükselişi görmek nasip olsun. Bizim için büyüklük kriteri, dünyada tanınır bir takım olmaktır. Dünya çapında başarılar elde etmesiyle, yönetim şekliyle, sponsorlarıyla, statlarıyla, skorlarıyla..."

        Fikret Orman, "İşimizi iyi yapmaya, iyi takım kurmaya, ahlaklı oyuncular seçmeye çalışıyoruz." ifadesini kullanarak, sporculuğun profesyonellik işi olduğunu sözlerine ekledi.

        Konuşmanın ardından SDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Saltan, Fikret Orman'a Toplumsal Katkı Beratı takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler