Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ARDAHAN (AA) - Ardahan Merkez Şehit Uzman Çavuş İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Metin Çoban, yeni okul binasıyla sağlana fiziki iyileşmenin, eğitim kalitesini artırdığını bildirdi.

        Okul Müdürü Metin Çoban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, taşındıkları yeni bina ile fiziki olarak sorunlarının kalmadığını, öğrencilere artık daha rahat koşullarda eğitim öğretim sunma imkanına kavuştuklarını belirtti.

        Fiziki koşullardaki iyileşmenin eğitimi de olumlu etkilediğini ifade eden Çoban, şunları söyledi:

        "Yeni binamızda 280 öğrencimize sadece bölge değil, Türkiye ortalaması üzerinde bir kalitede eğitim vermeye başladık. Sağlık uygulama merkezimiz ile bölgede adımızdan söz ettirmeye başladık. Şu an Türkiye ortalaması üzerinde bir merkez çünkü bizden mezun olan öğrenciler, bu eğitimler sayesinde talep görmeye başladı. Türkiye'nin birçok noktasında bizden öğrenci talep ediliyor. Bunlar tamamen yeni binamız ile oldu."

        Çoban, eğitimde kaliteyi daha da arttırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler