Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yaptırılan Çubuk Sosyal Hizmetler Merkezi'ndeki çalışmalarda sona gelindiğini belirtti.

        Acehan, Barbaros Mahallesi'ne yapılan Çubuk Sosyal Hizmetler Merkezi'nde yaptığı incelemelerde merkezin faaliyete geçmesiyle ilçenin önemli bir ihtiyacının daha giderileceğini ifade etti.

        İlçede yapılacak ve yapılan tüm yatırımlarla yakından ilgilendiklerini dile getiren Acehan, şöyle konuştu:

        "Bir kısmı hazineye bir kısmı ise belediyeye ait olan alanda inşaatı başlayan merkez binası tamamlanmak üzere olup yakın bir tarihte teslim edilecek. Yaklaşık 2 milyon 821 bin liraya mal olacak merkez, bodrum dahil 4 kattan oluşmakta. Giriş katta konferans salonu bulunacak. Kuruluş hizmete açıldıktan sonra Çubuk ve Kalecik ilçelerinde ikamet eden vatandaşlarımıza Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca yürütülen hizmetler sunulacaktır. Bünyesinde uygulama, eğitim ve danışmanlık, şehit yakınları ve gaziler birimleri kurulacak. Merkezde korunmaya muhtaç çocuk, engelli ve yaşlıların kuruluşa alınması, boşanma öncesi, boşanma süresi ve sonrası danışmanlığın yapıldığı aile danışmanlığı, aile eğitim programları, şehit yakınları ve gaziler birimi ile iş ve işlemler yürütülecek. Bundan sonra vatandaşlarımız farklı yerlere gitmeden tek merkezde geniş ve ferah bir alanda hizmet alacak."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler