Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA)- Esenboğa Havaalanı'nda çalışan özel güvenlik görevlileri, Çubuk Abidin Yılmaz Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek 4 tekerlekli sandalye hediye etti.

        Havaalanı çalışanı 20 güvenlik görevlisi aralarında topladıkları paralarla aldıkları yaşlıların kullanımına özel tasarımlı tekerlekli sandalyeleri huzurevi yetkililerine teslim etti.

        Yaşlılarla yakından ilgilenerek, onlara çeşitli hediyeler veren, ikramlarda bulunan güvenlik çalışanları, huzur evi sakinleriyle güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

        TAV Güvenlik Müdürü Aydın Batu, yaptığı açıklamada, sosyal sorumluluk anlayışı kapsamında bu tür etkinliklerini bundan sonraki dönemlerde de sürdüreceklerini söyledi.

        Şehre katkı sunacak çalışmalarda bulunmanın kendileri için en az güvenlik hizmetindeki başarıları kadar önemli olduğunu vurgulayan Batu, şöyle konuştu:

        "Çalışanlarımızdan bir arkadaş bu ay etkinliğimizi Mahallelerindeki huzur evinde gerçekleştirmek konusunda bir öneri getirdi. Bizde huzur evi yöneticileriyle görüştük ve bir ihtiyaçları olup olmadığını sorduk. Onlarda tekerlekli sandalye ihtiyaçları olduğunu söyleyince hem 4 tekerlekli sandalyeyi alıp getirdik, hem de gelecekte bizi nasıl bir yaşam bekliyor onu da görelim istedik. Bu ziyaretimiz huzur evi sakinleriyle güzel dostluklar kurmamıza neden oldu. Kimi ağabeyimiz, kimi teyzemiz oldu. İnşallah bundan sonrada 140 çalışanımızı vardiyalar halinde buraya getireceğiz."

        Huzurevi sakinlerinin tüm ihtiyaçları giderilse de bu tür ziyaretlere ihtiyacı olduğunu söyleyen Huzurevi Müdürü Emin Tamtürk de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler