Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Başiskele ilçesindeki esnaf ve sanayiciler, Halep için başlattıkları yardım kampanyasında 27 ton insani yardım malzemesi topladı.

        İlçedeki esnaf ve sanayiciler, Başiskele Muhtarlar Derneğinin de katkılarıyla geçen hafta çarşamba günü başlattıkları kampanyada 27 ton insani yardım malzemesi temin etti.

        Esnaf Süleyman Turan, AA muhabirine, Halep'te insanlık dramı yaşandığını, herkesin bölgedeki insanlar için elinden geleni yapması gerektiğini söyledi.

        Kısa sürede 27 ton yardım malzemesi topladıklarını ifade eden Turan, esnaf ve sanayicilerin kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini kaydetti.

        Turan, "70 sanayici ve esnaf kardeşimiz yardımda bulundu. Halep'te insanlar zor durumda. İnsanlık dramı yaşanıyor. İçimiz parçalanıyor. Bu duruma kayıtsız kalamazdık, yardım etmek istedik. Biz de onların yarasını sarmak için harekete geçtik. Yardımlarımız, bir nebze de olsa yaralarına merhem olur inşallah." ifadelerini kullandı.

        Yardım tırı, bu akşam yola çıkacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler