Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencileri Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek çocuklara hediye verdi.

        Düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Teknik Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Bilal Balkan, Öğretim Görevlisi Serpil Öner, Yüksekokul Sekreteri Ufuk Ayas ve öğrenciler katıldı.

        Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tekstil Giyim Bölümündeki gönüllü öğrenciler tarafından tasarlanıp, dikilen bornoz ve pijama takımları çocuklara hediye edildi.

        Aykaç, burada yaptığı konuşmada, üniversite olarak topluma faydalı olacak her projede yer almayı istediklerini söyledi.

        Üniversite olarak her zaman toplumla iç içe olduklarını aktaran Aykaç sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Hayatın güzel yönü zorlukta ve sıkıntılı anlarda bir arada olmaktır. Mutlulukta ve sevinçte bir arada olarak bu duyguları artırmaktır. Yine aynı şekilde zorlukta da bir arada olarak zorlukları paylaştık.

        Başka insanların kalbine dokunmak ondan bir parça olduğumuzu hissettirmek güzel duygulardır. Bizler bilgimizi, maharetimizi, mesleğimizi ve maddi kazancımızı başkalarıyla paylaşmak zorundayız.

        Bugün burada yapılan işin maddi boyutunun hiçbir önemi yok, mühim olan güzel duyguları çocuklarımızla paylaşabilmektir. Burada yaşanan güzel anlara vesile olan öğrenci kardeşlerime ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."

        Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür vekili Çiğdem Cerit de ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler