Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde Kangal cinsi köpeği kaybolan bir vatandaş, köpeğini bulup getirene 2 adet yavru Kangal verecek.

        İlçeye bağlı Bostancık köyünde yaşayan Berat Akçay'ın 15 gün önce Kangal cinsi köpeği kayboldu.

        Bir sosyal paylaşım sitesine köpeğinin fotoğraflarını koyarak aramaya başlayan Akçay, sitede "Arkadaşlar Sivas Suşehri Bostancık köyünden dişi Kangalım çalınmıştır. Köpeğimin tek kulağı kesiktir. Bulana ödül verilecektir. Arkadaşlar herkes paylaşsın yardımlarınızı bekliyorum." şeklinde not paylaştı.

        Kangal cinsi köpeği, 3 yıl önce bir koyun vererek aldığını belirten Akçay, "15 gün önce köyde evimin önünden köpeğim kayboldu. Bu zamana kadar aramama rağmen bulamadım. Bu yüzden köpeğimin fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştım. Kaybolan dişi Kangal köpeğimi bulana veya yerini söyleyene ödül olarak bir çift yavru Kangal vereceğim." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler