Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MARDİN (AA) - Midyat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) sivil toplum kuruluş temsilcisi mütevelli heyeti seçimi yapıldı.

        Midyat Aziz Önen Kız Anadolu Lisesi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen seçimde 51 dernek başkanı 3 kişi için oy kullandı.

        SYDV Müdürü Alaattin Bilgiç başkanlığında yapılan seçimde, İyilik Severler Derneği Başkanı Hekim Arslan 22, Umutla Yaşam Derneği Başkanı Murat Ay 21 ve Midyat Engelliler Derneği Başkanı Şükrü Baran 8 oy aldı.

        Seçim sonucunda mütevelli heyetine seçilen Arslan, seçime katılan herkese teşekkür etti. İnsana, millete nasıl daha iyi hizmet ederiz mantığıyla hareket edeceğini ifade eden Arslan, "Midyat ilçesinde dağıtılacak yardımın ve bundan faydalanacak vatandaşların adalet içinde bundan yararlanması için elimden geleni yapacağım." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler