Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM (AA) - Hınıs Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan 17 yaş altı kız voleybol takımı şehid polisler için İlçe Emniyet Müdürü Halil Pehlivan'a taziye ziyaretinde bulundu.

        Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdürrehim Karapınar eşliğinde Emniyet Müdürlüğü binasına giden "Filenin Çiçekleri" adlı voleybol takımını, İlçe Emniyet Müdürü Pehlivan makamında kabül etti.

        İlçe Emniyet Müdürü Pehlivan taziyeye gelen gençlere teşekkür ederek, "Çok müteessir oldum. Sizler ve sizin gibi düşünenler bu topraklarda var oldukça bu bayrak gönderde dalgalanacaktır." dedi.

        Karapınar da terör olaylarını kınayarak," Şehitleri rahmetle ve minnetle anıyoruz. Emniyet teşkilatına başsağlığı diliyoruz. Teşkilatın üzüntülerini paylaşıyoruz." diye konuştu.

        Ziyaret çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler