Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS (AA) - Tatvan Sevgi Seli Dayanışma Derneği'ne (Sevgi - Der) bağlı Anadolu Komedram Oyuncuları Tiyatrosu (AKOT) tarafından sahnelenen "Zamsalak" oyunu ilgi gördü.

        Bitlis Kültür Merkezinde sahnelenen tiyatro oyunu sonrası gazetecilere açıklama yapan AKOT Genel Sanat Yönetmeni Gökmen Okdayan, 2 seans olarak sahneledikleri oyuna vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

        Okdayan, "Oyunumuzu 25 kişilik oyuncu ve teknik kadroyla 2 seans olarak Bitlis Kültür Merkezinde sahneledik. Salonun dolu ve izleyici bakımından son derece keyifli bol katılımlı bol kahkahalı ve bol alkışlı bir oyun olması bizleri son derece memnun etti. Desteklerinden dolayı başta ekibin değerli abisi, Sevgi-Der’in mütevazi sanatsever ve tiyatro yürekli Başkanı Hakan Torun Oral’a, Bitlis Gençlik Merkezi Müdürü Rahmi Yıldız’a ve müdürlük çalışanlarına, Bitlis Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fikret Rona’ya ve teknik elemanından kostümcüsüne, ışıkçısına,Tiyatro AKOT’un cefakar samimi değerli canlarına ve derneğimizin değerli ablası Zeynep Akan’a performanslarından ötürü çok teşekkür ederim."

        Farklı illerde sahne aldıklarını belirten Okdayan, talep olması halinde sahne almaya hazır olduklarını ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler