Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AMASYA (AA) - Amasya Valisi Salih Işık, Amasya Şeker Fabrikası'nda incelemelerde bulundu.

        Kaymakam Hayatı Taşdan ve fabrika yetkilileri tarafından karşılanan Işık, şeker üretiminin gerçekleştirildiği aşamaları inceledi. Fabrikanın yönetim kurulu başkanı Metin Uysal ile genel müdürü Hasan Çapraz tarafından fabrika hakkında Işık'a bilgi verildi.

        Işık, Suluova ilçesinde bulunan şeker fabrikasının bölge ekonomisi için önem taşıdığını söyledi.

        Amasya Şeker Fabrikası'nın ülkenin sayılı şeker fabrikaları arasında bulunduğuna işaret eden Işık, "Fabrikamız Amasya'nın istihdamı ve sanayisi için çok önemlidir. Yapılan modernize çalışmaları ve projeler ile verimliliği üst düzeye çıkacaktır." dedi.

        Işık, incelemelerinin ardından şeker fabrikası yönetim kurulu üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi. Fabrikanın 2016 yılındaki faaliyetleri ve 2017 yılı çalışmalarının değerlendirildiği toplantı, görüş alışverişiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler