Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE (AA) - Düzce ve Zonguldak'ta kar nedeniyle 72 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

        Kar kalınlığının 18 santimetre ölçüldüğü Düzce'de, merkez ilçede 4, Cumayeri'nde 2, Çilimli'de 2, Kaynaşlı'da 5 ve Yığılca'da 21 olmak üzere 34 köy yolu ulaşıma kapandı.

        İl Özel İdaresine bağlı ekipler, iş makineleriyle kapanan yolları açma çalışmalarını sürdürüyor.

        - Zonguldak

        Zonguldak'ta etkisini arttıran kar dolayısıyla merkezde 5, Kozlu'da 4, Ereğli'de 13, Devrek'te 2, Gökçebey'de 10 ve Çaycuma'da 4 olmak üzere 38 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

        İl Özel İdaresine bağlı İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü, 21 iş makinesiyle kapalı yollarda çalışmalarını sürdürüyor.

        Bu arada Bolu kent merkezinde dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Kar kalınlığı kent merkezinde yer yer 10 santimetreye ulaştı. Bolu Belediyesi ekipleri cadde ve sokaklarda kar küreme, tuzlama çalışmasını sürdürüyor.

        Kar kalınlığı Karabük'te 12 Bartın'da ise 8 santimetre olarak ölçüldü. Karabük ve Bartın'da, etkili olan kar nedeniyle bugün il genelinde tüm okullarda eğitime ara verilmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler