Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY (AA) - Hatay Valisi Erdal Ata başkanlığında düzenlenen toplantıda kentteki alışveriş merkezlerinde uygulanan güvenlik tedbirleri ele alındı.

        Valilik internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Vali Ata başkanlığında Abdurrahman Melek salonunda düzenlenen toplantıda, Hatay'daki alışveriş merkezlerinde uygulanan güvenlik tedbirleri ele alındı.

        Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile kentte bulunan AVM'lerin genel müdürlerinin katıldığı toplantıda, halkın huzur ve güven içerisinde gündelik yaşamını devam ettirebilmesi için gereken önlemler görüşüldü.

        - Sahil Güvenlik ziyareti

        Vali Ata ayrıca Samandağ ilçesindeki Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

        Daha sonra Samandağ-İskenderun kıyı şeridinde alınan güvenlik tedbirlerini yerinde inceleyen Ata, bindiği sahil güvenlik botuyla İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanlığını ziyaret etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler