Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BURSA (AA) - Bursa'nın Gemlik ilçesinde, 2 Aralık 2016 tarihinde tartıştığı genç kadını tüfekle öldürüp, kendisini de yaralayan zanlı, tedavisinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Alınan bilgiye göre, Tuğçe Uludağ'ın (25) cinayet zanlısı Aykut E, olayın ardından yaralı olarak kaldırıldığı Orhangazi Devlet Hastanesi'nden taburcu edildi.

        Geniş güvenlik önlemleri altında, polis yeleği giydirilerek adliyeye getirilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Aykut E'nin ifadesinde, psikolojisi bozulduğu için Tuğçe'yi öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

        Umurbey Mahallesi'nde, Tuğçe Uludağ'ın (25) evinin önüne gelen Aykut E, tartıştığı genç kadına tüfekle ateş etmiş, aynı silahla kendisini de yaraladıktan sonra otomobiliyle olay yerinden uzaklaşmıştı.

        Uludağ, kaldırıldığı Gemlik Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Cinayet zanlısı Aykut E. ise polis ekiplerince zeytinlik alanda otomobilinin içinde yaralı halde bulunmuş, tedavisi için Orhangazi Devlet Hastanesi'ne götürülmüştü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler