Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GİRESUN (AA) - Yağlıdere Belediye ve Üçtepe Belde Belediyesi başkanları, belediye ile il genel meclis üyeleri, emniyet amirliği ve jandarma komutanlıklarını ziyaret etti.

        Başkanlar ve meclis üyeleri, polisler ve askerlerle görüşerek moral verdi.

        Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, asker ve polisin her zaman yanında olduklarını söyledi.

        Terörle amaçlarına ulaşmak isteyenlerin bunu başaramayacaklarını, Türk milletinin dimdik ayakta olduğunu ifade eden Kırhasanoğlu şunları söyledi:

        "Bu tür saldırılar bizleri yıldıramayacaktır. Biz her zaman birlik ve beraberliğimiz muhafaza ederek bunların üstesinden geleceğimize inanıyorum. Bizler birbirimize sahip çıktıkça bu tür saldırılarla bizleri hiçbir zaman yıldıramayacaklar. Türk milletini ve Türkiyeyi bölemeyecekler."

        Üçtepe Belde Belediye Başkanı Harun Öztürk de Türk milleti olarak hainlere asla fırsat vermeyeceklerini ve her zaman polis ve askerlerin yanında olmayı sürdüreceklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler