Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YALOVA (AA) - Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman 13 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

        Başkan Salman, muhtarlarla bir kafede oturarak sorunları hakkında bilgi aldı.

        Önem arz eden ve çözümü aksayan sorunlar için bizzat kendisiyle iletişime geçilmesini isteyen Salman, Yalova'yı sorunsuz bir kent yapmak için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

        Muhtarların vatandaş ile devlet arasında köprü görevi gören önemli bir iş icra ettiğini belirten Salman, "Mahallelerimizin sorunları benim kendi sorunumdur. Yapılan çalışmaların ve sorunların çözülmesi için konuların her zaman takipçisiyiz." dedi.

        Toplantı sonrasında Başkan Salman, mahalle muhtarları için hazırlatmış olduğu yeni yıl ajandalarını engelsiz cafe çalışanları aracılığıyla kendilerine takdim etti.

        - TÜGVA'dan huzur evine ziyaret

        Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yalova İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri, Yalova Belediyesi Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

        TÜGVA Yalova Lise Komisyonunun organize ettiği programda, Kadınlar Lise Koordinatörü Nursena Yıldız ve beraberindekiler huzurevi sakinlerine karanfil verdi.

        Gençler, huzurevi sakinleri ile bir süre sohbet etti.

        -Yurtta kış

        Yalova'da Altınova ilçesine bağlı Subaşı Beldesinde etkili kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor.

        Subaşı Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, belde sınırları içerisinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için karla mücadele ekiplerinin vardiya halinde 24 saat mesai yaptığını kaydetti.

        Başkan Yılmaz, "Karla mücadele kapsamında belde merkezinde bulunan okullar bölgesi ve otobüs güzergah yollarının ardından bütün mahallelerde Subaşı Belediyesi olarak, halkımızın mağdur olmaması için karla mücadele çalışmaları aralıksız sürdürülmektedir." dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler