Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP (AA) - Nizip Meslek Yüksekokulu (NMYO) Gıda İşleme bölümü öğrencileri ayçiçek yağının üretim sürecini gördü.

        Nizip Ticaret Odası (NTO) ile hazırlanan üniversite sanayi işbirliği projesi kapsamında bir fabrikayı ziyaret eden öğrenciler, NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt'dan ayçiçek yağının üretim süreci hakkında bilgi aldı.

        NMYO Öğretim Görevlisi Veliddin Çiftçi yaptığı açıklamada, öğrencilerin sanayi ile iç içe olabilmesini sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

        Öğrencilerin okulda aldıkları teorik eğitimi yerinde gördüklerini ifade eden Çiftçi şunları kaydetti:

        "Teori ile pratiği bir araya getirerek bilgilerini pekiştiriyor. Bu gezilerimiz, gerek firma sahipleri, gerekse öğrencilerimiz tarafından çok benimsendi.

        Yapılan üretimlerin aşamaları hakkında bilgi alan öğrenciler, işyeri sahiplerine çeşitli sorular sorarak gerçek hayatta işlerin nasıl yapıldığını yerinde görerek bilgilerini pekiştiriyorlar.

        Bu gibi faaliyetlerde bizlerden desteğini esirgemeyen Nizip Ticaret Odasına, bizleri firmasında ağırlayan NTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt’a ve çalışanlarına çok teşekkür ederim."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler