Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFYONKARAHİSAR (AA) - AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve 2. bölge sorumlusu Salih Koca İscehisar Belediyesini ziyaret etti.

        Ziyarette konuşan İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, kamu yatırımları ile son yıllarda büyük bir değişim ve gelişim yaşayan İscehisar'ın dört bir yanında çalışmaların sürdüğünü söyledi.

        AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca da AK Parti olarak kalkınma yerelde başlar anlayışı ile Türkiye'nin 81 il ve ilçelerinde önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini kaydetti.

        Koca, "İscehisar'da bu ilçelerimizden birisi. İscehisar Belediyesi bu noktada üstün bir performans gösteriyor. Bu durum bizler için oldukça memnuniyet verici." dedi.

        Ziyarette İscehisar Belediye Başkanı Mustafa Çibik, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Coşkun Karadeniz, İscehisar Belediye Meclis Üyeleri ile AK Parti İlçe Başkanı Murat Dikmen'de hazır bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler