Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MERSİN (AA) - Mersin'de devam eden yoğun kar yağışında yolda kalan vatandaşların yardımına Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri koştu.

        Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 9 ilçede yol açma ve tuzlama çalışması yürüten ekipler, kırsal kesimde mahsur kalan çok sayıda araç ve vatandaşa yardım etti.

        Günler öncesinden gerekli hazırlıklarını yaparak önlem alan ekipler, alınan ihbarlar önceliğinde vatandaşın gideceği yere güvenli bir şekilde ulaşabilmesi için 24 saat boyunca ara vermeden görev yapıyor.

        Dağlık ve kırsal bölgelerinde etkili olan kar yağışıyla birlikte yolda kalan birçok vatandaş, belediye ekipleri tarafından kurtarılırken, okul dönüşünde yolda kalan öğrenci servisindeki öğrenciler de Erdemli Küstülü Mahallesi yolunun açılmasının ardından evlerine götürüldü.

        Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Çamlıyayla'dan Erdemli'ye, Anamur'dan Bozyazı'ya kadar merkez ilçeler de dahil olmak üzere 13 ilçede, 121 personel, 26 iş makinesi ve 27 kamyon-kamyonetle karla mücadele ve tuzlama çalışması yürütüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler