Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUĞLA (AA) - Vali Amir Çiçek, 1 Aralık’ta yayımlanarak yürürlüğe giren Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Dalaman Kaymakamlığına atanan ve görevine başlayan Ali Güldoğan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Çiçek'e, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan ve İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya da eşlik etti.

        Kaymakam Güldoğan'a yeni görev yerinde başarı dileyen Çiçek, vatandaş odaklı hizmetin önemli olduğunu ve çalışmalarını bu yönde yürütmesini istedi.

        Muğla'da klasik kamu yönetimi anlayışından vazgeçip temel hizmetlerin vatandaş odaklı yürütüldüğü bir anlayışı bütün kurumlarda hissettirmeye ve yaşatmaya çalıştıklarını belirten Çiçek, "Milletimizle sürekli iç içeyiz. Vatandaşlarımızla aramıza hiçbir zaman mesafe koymuyoruz. 'İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın' anlayışıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz." dedi.

        Dalaman'da hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu vurgulayan Güldoğan ise "Bunun ağır sorumluluğunu üstlenmenin bilinciyle gelecekte daha yaşanabilir, gelişmiş, turizmden de hak ettiği payı alan ve daha güzel bir Dalaman için hep birlikte çalışacağız." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler