Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARABÜK (AA) - AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ali Kaya, seçim beyannamelerinde vaat ettikleri yatırımların yüzde 60-70'ini gerçekleştirdiklerini bildirdi.

        Kaya, bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, İstanbul, Kayseri ile Fırat Kalkanı operasyonunda şehit düşen asker ve polislere Allah'tan rahmet diledi.

        İlçe teşkilatı olarak 10 Mart'ta göreve geldiklerini ifade eden Kaya, "Bütün siyasi partilerle milli birlik ve beraberlik duygusu içerisinde Safranbolu'da ve Karabük'te hep birlikte hareket edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bununla ilgili çalıştaylar yapmak istiyoruz. Çalıştaylardaki hedeflerimiz STK'ları bir araya getirip hızlı ve düzenli bir şekilde milli birlik ve beraberlik duygusunu uyandırmak, bu doğrultuda da hareket edeceğiz." diye konuştu.

        Kaya, parti olarak seçim beyannamesinde verdikleri sözlerin önemli bir bölümünü hayata geçirdiklerini, bunun yanı sıra beyannamede olmayan hizmetleri de hayata geçirdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

        "Seçim beyannamelerinde vaat ettiklerimizin yüzde 60-70'ini gerçekleştirdik. Bu arada seçim beyannamesine koymadığımız bazı projeler de gerçekleşmiş oldu. AK Parti Karabük milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin'in son basın toplantısında değindiği bazı konular vardı, Aslanlar Kültür Merkezi. Projesi ve yüklenicisi hazır olan bir proje. Yine Safranbolu'da Gençlik ve Kültür Merkezi'nin ihalesi yapıldı, Geçlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğüne ait olan stadımızda yenileme projesi var. Stat tamamen bambaşka bir hale dönüşecek. İnşallah Karabük'ün çapında bir stat haline gelecek. Safranbolu kent girişi yüzde 70 seviyesinde bitti. Üst geçidimizin giydirilmesi ve Safranbolu giriş kapısı şekline sokulması söz konusu."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler